Falling under the map

User avatar
Bozo
Posts: 45
Joined: December 15th, 2018, 8:42 pm
Location: Poland

Falling under the map

Post by Bozo » April 16th, 2019, 9:17 pm

I play on a set of 3 maps GP 1.3.3, TSM 1.34 and RM 1.8.1. And when driving around Poland, I fall under one map in one place. I checked the road connection here in the ME and did not notice anything disturbing. What could be the reason? And how to solve it?
User avatar
BenganJ
Posts: 924
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Falling under the map

Post by BenganJ » April 16th, 2019, 9:24 pm

Can you see in ME if that "hole" is at the connection
between two maps or within a certain map?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX970
Image
User avatar
Bozo
Posts: 45
Joined: December 15th, 2018, 8:42 pm
Location: Poland

Re: Falling under the map

Post by Bozo » April 16th, 2019, 9:27 pm

Both roads are connected and have collisions turned on. There are no holes
User avatar
Dawid2849
Posts: 210
Joined: December 15th, 2018, 10:53 am
Location: Biłgoraj, Poland
Contact:

Re: Falling under the map

Post by Dawid2849 » April 16th, 2019, 9:28 pm

Where?
Languages: 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
User avatar
BenganJ
Posts: 924
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Falling under the map

Post by BenganJ » April 16th, 2019, 9:29 pm

Note that I put the word hole between "", meaning not a
physical hole but a location where you fall through.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX970
Image
User avatar
Bozo
Posts: 45
Joined: December 15th, 2018, 8:42 pm
Location: Poland

Re: Falling under the map

Post by Bozo » April 16th, 2019, 9:38 pm

Under map ;[16/04/2019 20:34] (sec+0009-0001);39910.2;242.53;-313.781;0;-1.57045

Image

I will just add that this sector does not exist in RM 1.8.1 or in TSM 1.34...
User avatar
Dawid2849
Posts: 210
Joined: December 15th, 2018, 10:53 am
Location: Biłgoraj, Poland
Contact:

Re: Falling under the map

Post by Dawid2849 » April 16th, 2019, 9:46 pm

I don't know why I can't see that issue. Can u record a video?
Languages: 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
User avatar
BenganJ
Posts: 924
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Falling under the map

Post by BenganJ » April 16th, 2019, 10:14 pm

@Bozo

Load order in game?

@Bozo & Dawid2849

Load order into ME?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX970
Image
User avatar
Dawid2849
Posts: 210
Joined: December 15th, 2018, 10:53 am
Location: Biłgoraj, Poland
Contact:

Re: Falling under the map

Post by Dawid2849 » April 16th, 2019, 10:21 pm

I tested only in game (not ME) and this is my load order:
Image
Image
Languages: 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
User avatar
BenganJ
Posts: 924
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Falling under the map

Post by BenganJ » April 16th, 2019, 10:30 pm

Well, that's a logical load order I think! I wonder how Bozo had
it with the load order in both cases?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX970
Image
Post Reply