Using the Map Editor

User avatar
umri.x
Posts: 26
Joined: May 25th, 2019, 8:55 pm

Re: Using the Map Editor

Post by umri.x » May 26th, 2019, 4:14 am

There's already a WIP addon in the promods forum, including Jordan, Egypt, Lebanon
User avatar
BenganJ
Posts: 1344
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Using the Map Editor

Post by BenganJ » May 26th, 2019, 4:19 am

I know that, but not everyone uses Promods, I e.g. use TSM a lot too and
some people just use SCS Vanilla map. We all should be able to use your
version I think! But, we'll see when you are warmed up mate! Now I have
to hit the sack here in Gothenburg, Sweden, time is 03:20AM soon!

Good Night from me!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
umri.x
Posts: 26
Joined: May 25th, 2019, 8:55 pm

Re: Using the Map Editor

Post by umri.x » May 26th, 2019, 4:25 am

I guess it's too soon for this now lol, it's my first map ever.. so fingerscrossed
Good night buddy
User avatar
BenganJ
Posts: 1344
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Using the Map Editor

Post by BenganJ » May 26th, 2019, 4:30 am

If you feel like it, create your own topic here later when you are warmed
up, I'm looking forward to follow you on your journey! :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
kamilogludeniz95
Posts: 11
Joined: December 19th, 2018, 12:03 pm
Location: Bursa, Turkey

Re: Using the Map Editor

Post by kamilogludeniz95 » May 27th, 2019, 10:08 pm

I find a old Turkey map (1.8.2.5) how to convert to 1.34 ?
User avatar
BenganJ
Posts: 1344
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Using the Map Editor

Post by BenganJ » May 27th, 2019, 10:14 pm

Are you saying that you will use that old map in your own project?
If so, what makes you think you have the right to do that? Do you
have the permission from that maps creator(s)?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 988
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Using the Map Editor

Post by Arayas » May 31st, 2019, 12:00 am

By the look of that map i say it's better to start your own. Not to talk about the rights of it.
Editor of Romania Extended Map

support@roextended.ro

www.roextended.ro
ExtremorPL
Posts: 42
Joined: April 11th, 2019, 7:16 pm
Location: Poland

Re: Using the Map Editor

Post by ExtremorPL » June 10th, 2019, 8:57 pm

I found really interesting information here https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=182386

If you want to run map editor without using console, use -edit <map name> parameter e.g. -edit europe :D
Currently working on Turkmenistan Map Project.
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 988
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Using the Map Editor

Post by Arayas » June 10th, 2019, 9:06 pm

Nice one. Eliminates some time, Thanks.
Editor of Romania Extended Map

support@roextended.ro

www.roextended.ro
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 988
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Using the Map Editor

Post by Arayas » June 14th, 2019, 9:10 pm

DDS mass conversion for DX11 in ep.12 on first page.
Editor of Romania Extended Map

support@roextended.ro

www.roextended.ro
Post Reply