[REL] The Great Steppe - v 1.39 [1.39.x] [rel: 03.01.21]

User avatar
09_KZ
Modder
Posts: 92
Joined: April 2nd, 2019, 6:30 pm

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by 09_KZ » October 28th, 2020, 8:47 pm

Image
User avatar
olaf28
PPM
Posts: 576
Joined: October 17th, 2019, 11:16 am
Location: Gorinchem, Netherlands

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by olaf28 » October 28th, 2020, 9:57 pm

Looks very nice
TerraMaps Support Manager
Red Sea Map I Caribbean Map
Discord: https://discord.com/invite/kvqE3z3

Windows 10
Processor: i7-9750H 2,6 GHz (max. 4,5 GHz)
Memory: 16GB
Graphics: ASUS ROG -STRIX-RTX2060-O6G-GAMING 6 GB GDDR6
User avatar
Tapir
PPM
Posts: 1304
Joined: December 15th, 2018, 3:07 pm
Location: Stratford, UK

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by Tapir » October 28th, 2020, 11:37 pm

Right....It looks nice!
System: Windows 10 PRO
Processor: Intel i7-6700K @4.5GHz OC
Motherboard: ASUS Z170 Pro Gaming
Memory: G.Skill DDR4-3000 16GB
Graphics: 6GB MSI GeForce GTX 1660 SUPER Gaming X
Storage: 2 Samsung EVO SSD
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 530
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by FunTrucker_18 » November 20th, 2020, 3:31 am

Image

Anyone else got the blank License Plates? This is from a profile with TGS only.
İf you need the Gamelog, I need an alternative to pastebin from you as they now have a "Pro" limitation.
Image

Image

Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4071
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by Arayas » November 20th, 2020, 3:35 am

that's a country error is not gonna show up in editor except if there is a country conflict, not likely with one country defined. That can be verified just in editor to see if the road has any country assigned.
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 530
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by FunTrucker_18 » November 20th, 2020, 3:36 am

It's not only one road. As far as I could see whole Kazakhstan has blank plates. But the police cars etc etc are still the right ones.

Edit: loaded it into the editor, the roads are assigned to "kazakhstan".
Image

Image

Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4071
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by Arayas » November 20th, 2020, 4:08 am

than the font plates has trouble. SCS changed few things
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 530
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by FunTrucker_18 » November 20th, 2020, 4:17 am

Probably some file conversion thing Eh? SCS has a fetish of changing things like this every 5 minutes.
Image

Image

Image
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 530
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by FunTrucker_18 » November 20th, 2020, 10:40 pm

Btw. I saw some some faulty signs throughout the map.

Position for an example:
;[20/11/2020 21:38:46] (sec+0038-0004);153560;-13.6489;-15379.3;0.621944;0.147699

Image
Image

Image

Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4071
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: [REL] The Great Steppe - v 1.38.1 [1.38.x] [rel: 07.09.20]

Post by Arayas » November 21st, 2020, 12:49 am

I have seen that in russian maps also, in fact a fix for those sign problems is included in my SR FIX, i asume GS has the same problem as other russian maps. Fonts were changed in 1.39.
Post Reply