Map compatibility in upcoming version [1.35]

CAPLV
Posts: 216
Joined: December 15th, 2018, 3:30 pm
Location: Latvia

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by CAPLV » May 11th, 2019, 2:00 pm

random crashes on experimental beta is only normal.. its not by map.. i had too crash en route from gomel to kiyv.. by index outside arrays....

its normal.. game.log is full of warnings about pmd files.. wrong versions and so on.
Image
// ETS2 v.1.35 [DX11]+Promods 2.41+Roextended 2.2(P)+RSK Turkey 1.8+RusMap 1.9.0+Southern Region 7.9+TGS 1.2+[Paris RB 2.4.+Swed.islands 1.10 (PM)+Road to Aral 1.0b] //
User avatar
Tapir
Posts: 498
Joined: December 15th, 2018, 3:07 pm
Location: Stratford, UK

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by Tapir » May 11th, 2019, 2:10 pm

We have to wait for the final 1.35 version and maps for this version, I think. ;)
ETS2 1.35 [DX11]Promods 2.4.1+Emden 1.02C+RusMap 1.90+Romania Extended 2.2+YKSRSK v.1.8 +Bosnia Addon 1.3+SRmap 7.9.0+Gukovo 1.2+The Great Steppe 1.20+PJ Indo Map 2.65+EAA 5.1+Paris 2.4+AfroMap 2.0+Swedish Islands 1.10
CAPLV
Posts: 216
Joined: December 15th, 2018, 3:30 pm
Location: Latvia

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by CAPLV » May 11th, 2019, 2:17 pm

of course.. thats not a question :D modders has much work to do
Image
// ETS2 v.1.35 [DX11]+Promods 2.41+Roextended 2.2(P)+RSK Turkey 1.8+RusMap 1.9.0+Southern Region 7.9+TGS 1.2+[Paris RB 2.4.+Swed.islands 1.10 (PM)+Road to Aral 1.0b] //
User avatar
BenganJ
Posts: 2191
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by BenganJ » May 11th, 2019, 2:51 pm

Not me! :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
CAPLV
Posts: 216
Joined: December 15th, 2018, 3:30 pm
Location: Latvia

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by CAPLV » May 14th, 2019, 8:15 pm

hehe.. with open beta update.. scs brokes srmap.. (CTD... because of conflict w/ signs template from srmap model3 file :D )
Image
// ETS2 v.1.35 [DX11]+Promods 2.41+Roextended 2.2(P)+RSK Turkey 1.8+RusMap 1.9.0+Southern Region 7.9+TGS 1.2+[Paris RB 2.4.+Swed.islands 1.10 (PM)+Road to Aral 1.0b] //
User avatar
BenganJ
Posts: 2191
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by BenganJ » May 14th, 2019, 8:19 pm

Okay, then I might have to take a look at my signs too, as I've only
used SCS standard signs! Yippie, work to do! :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
CAPLV
Posts: 216
Joined: December 15th, 2018, 3:30 pm
Location: Latvia

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by CAPLV » May 14th, 2019, 8:27 pm

something similar was when SCS releases Italy DLC... all Italy was w/blank signs because of SRmap.. :D

now.. it makes CTD not only blank signs..
Image
// ETS2 v.1.35 [DX11]+Promods 2.41+Roextended 2.2(P)+RSK Turkey 1.8+RusMap 1.9.0+Southern Region 7.9+TGS 1.2+[Paris RB 2.4.+Swed.islands 1.10 (PM)+Road to Aral 1.0b] //
Clahoz
Posts: 43
Joined: December 15th, 2018, 5:54 pm

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by Clahoz » July 5th, 2019, 3:38 am

Good night,

Previously it was on the agenda here, the zoom (at the maximum) that was knocking down the game.
Combo with EAA Map. Wombat also detected.
Now the same is happening in the combo with Promods 2.41.
Combo: Swedish + Roex + Rus Map + Great Step + Promods + YKS.
At the highest zoom level the game drops. Coincidence?
User avatar
BenganJ
Posts: 2191
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by BenganJ » July 5th, 2019, 3:44 am

@Clahoz

Yes, this time without EAA. One of my friends has the same problem
and to me it seems as if there must be a conflict with mods. I told
my friend to start inactivating one non-map mod and check if that
fixes the problem. If not re-activate that mod and do the same with
next mod. Hopefully someone finds the culprit!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@3.60GHz
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
Clahoz
Posts: 43
Joined: December 15th, 2018, 5:54 pm

Re: Map compatibility in upcoming version [1.35]

Post by Clahoz » July 5th, 2019, 3:52 am

@BenngaJ

With EAA I did the tests with only maps (profile) and the EAA with maps more extended gave the problem of zooming.
I think it's between maps again.
Post Reply