My game crashed! What can i do?

User avatar
clear F1
PPM
Posts: 646
Joined: January 23rd, 2019, 5:32 pm
Location: Nagoya, JAPAN

Re: My game crashed! What can i do?

Post by clear F1 » November 29th, 2020, 10:17 am

First try the following:
in your config.cfg file edit as follows.
uset r_buffer_page_size "10"
uset r_buffer_page_size "30"

in Steam Launch Options, add these startup arguments.
-64bit -nointro -unlimitedlog -mm_pool_size 4000 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000
Processor: Intel i7-6700K @4.5GHz OC
Motherboard: Asus Z170 PRO GAMING
Memory: G.Skill DDR4-3000 16GB
Graphics: Palit RTX 2070 Super JS OC 8G
Storage: All Samsung SSD m.2 + SATA x2
User avatar
K.P.S.87
PPM
Posts: 5
Joined: May 20th, 2020, 12:36 pm
Location: Биробиджан, Россия

Re: My game crashed! What can i do?

Post by K.P.S.87 » November 29th, 2020, 1:20 pm

Thank you, your advice helped! So far, there have been no crashes.
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7523
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: My game crashed! What can i do?

Post by BenganJ » November 29th, 2020, 1:47 pm

@K.P.S.87

What did you actually change of the above suggestions?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
K.P.S.87
PPM
Posts: 5
Joined: May 20th, 2020, 12:36 pm
Location: Биробиджан, Россия

Re: My game crashed! What can i do?

Post by K.P.S.87 » November 29th, 2020, 1:57 pm

In the specified line, changed the value 10 to 30. I have not changed other parameters yet. The gameplay sometimes slows down, but there have been no crashes yet.
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7523
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: My game crashed! What can i do?

Post by BenganJ » November 29th, 2020, 2:01 pm

@K.P.S.87

I asked because you haven't got the game in Steam, so you can't add to Steam Launch Options,
BUT if you start the game from a shortcut you can add those arguments to the Target field in
that shortcut behind the program path you already have.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
K.P.S.87
PPM
Posts: 5
Joined: May 20th, 2020, 12:36 pm
Location: Биробиджан, Россия

Re: My game crashed! What can i do?

Post by K.P.S.87 » November 29th, 2020, 2:57 pm

Yes! Your advice helped! Thanks! The game began to practically run forward like a fast train...
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4038
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Arayas RC's and mods - latest versions

Post by Arayas » November 30th, 2020, 9:14 pm

ovidiurosb wrote:
November 30th, 2020, 9:40 am
Hello,
I'm new here and I'm new on this game and using mods for it. I have a problem.
I have Promods which is working fine but decided to go also with RoExt mod. I downloaded the map files and followed the loading order from the guide.
I think I'm missing some road connections and I don't figure out which ones. The game is crashing at loading after the mod list is confirmed.
Thank you.
attach your game log, not pictures.
and yes, Rusmap was updated so the RC.
See official load order here on forum
User avatar
yqdfy66
Posts: 7
Joined: June 19th, 2019, 5:11 am

Re: Arayas RC's and mods - latest versions

Post by yqdfy66 » December 1st, 2020, 10:13 am

Hi,Sir. When I use 2.8 to connect with RusMap2.3, promods 5.1, do I need the connection between RusMap and promods besides V2? Thank you.
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7523
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Arayas RC's and mods - latest versions

Post by BenganJ » December 1st, 2020, 10:17 am

@yqdfy66

What you mean is the combo PM2.51 + RM2.3.1 + RoEx2.8, I assume!
The PM2.51-RM2.3.1 road connection mod made by Sergey061 is for
the connections to the north of the one made by Arayas. So, I would
say yes!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
ovidiurosb
Posts: 10
Joined: November 30th, 2020, 8:40 am
Location: Sibiu, Romania

Re: Arayas RC's and mods - latest versions

Post by ovidiurosb » December 1st, 2020, 12:27 pm

Thanks all for replies.
Arayas wrote:
November 30th, 2020, 9:14 pm
attach your game log, not pictures.
and yes, Rusmap was updated so the RC.
See official load order here on forum
I have downloaded RusMap and TurkeyMap togheter with the road conections. Now the game loads but crashes when I go Drive or open World Map.
Is still something missing in the packages or I need to start the game with a new profile? Because I'm loading a profile played only with Promods.

game.log


Thanks.
Post Reply