Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 608
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by FunTrucker_18 » September 5th, 2020, 2:12 pm

I got this strange issue on nearly all default Gas stations. What could cause this?
Here's my log:



And Here's a shot:

Image
Image

Image

Image
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 8690
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by BenganJ » September 5th, 2020, 2:18 pm

@FunTrucker_18

Without looking in the game log I would have guessed Medmap, but you have moved it
below both RoEx and Turkey, so maybe it also have an impact on Promods, heavens forbid.
As far as I can see you're on PM's territory! I'm not using it!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 608
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by FunTrucker_18 » September 5th, 2020, 2:20 pm

It also happens on Non-Promods territory, Guess I'll remove MedMap completly.
Image

Image

Image
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 8690
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by BenganJ » September 5th, 2020, 2:23 pm

@FunTrucker_18

If it's Medmap, it's about those old FLD prefabs that PM edited improperly, but
have now corrected. Medmap still references the old ones! Test to remove it. If
it helps, skip it!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4675
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by Arayas » September 5th, 2020, 2:24 pm

are you on openGL? i see DX11 in game log.
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 8690
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by BenganJ » September 5th, 2020, 2:26 pm

No, he's on DX11.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
mk82
PPM
Posts: 9
Joined: June 8th, 2020, 9:46 pm

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by mk82 » September 5th, 2020, 2:28 pm

real company logo.scs v1.2 from Schumi is causing this, had the same issues - just revert back to 1.1 and everthing's fine (see https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... 8#p1407518)
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 8690
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by BenganJ » September 5th, 2020, 2:30 pm

@mk82

Thanks for info! Good to know!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
FunTrucker_18
Modder
Posts: 608
Joined: December 15th, 2018, 3:16 pm
Location: Germany

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by FunTrucker_18 » September 5th, 2020, 2:33 pm

Indeed It's Schumi's mod. Thanks, Buddy!
Image

Image

Image
User avatar
bogdac
PPM
Posts: 421
Joined: December 15th, 2018, 12:26 pm
Location: West Sussex England

Re: Black Textures on Gas Stations, Rest Areas etc.

Post by bogdac » September 5th, 2020, 5:16 pm

mk82 wrote:
September 5th, 2020, 2:28 pm
real company logo.scs v1.2 from Schumi is causing this, had the same issues - just revert back to 1.1 and everthing's fine (see https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... 8#p1407518)
Thank you, I had the same problem.
Post Reply