Editing a Map Mod!

User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 3:06 pm

If you do a Promods add-on how you are gonna link it to YKSRSK?
If you use YKSRSK you must add Roex also. YOU must decide what you want to do and then ask.
abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 4:06 pm

http://s11.picofile.com/file/8395935742/Capture.JPG

i only use promods models,to add-on yksrsk map
That's the problem, because I used promods models, I can't update the game now, because the map I added doesn't work.
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 5:18 pm

Yes, this is not gonna work with materials from 3 maps, one or more will be updated and the other one no.
My opinion, read your PM and use just YKSRSK+ROEX or just Promods+ME, not all 4.
User avatar
Starfruit
Posts: 24
Joined: August 16th, 2020, 4:01 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by Starfruit » August 19th, 2020, 9:59 pm

Hello,

I am struggling to run the roex map on the editor.
I was able to extract the europe folder from the ROmap Def/map file into the base/map folder. I have not changed any names, and I ran the preferences as '-edit europe'. However I still get a message that the map file was not found.


Image

Image
Ex Promods Mapper :don-t_mention:
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » August 19th, 2020, 11:17 pm

That changed, see the third video here
viewtopic.php?f=18&t=13
User avatar
Starfruit
Posts: 24
Joined: August 16th, 2020, 4:01 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by Starfruit » August 20th, 2020, 2:33 am

I still get a blank area when I open the map editor even through it says all of the sectors loaded.

And this is my mod folder now, I think its something to do with the .mbd file but I cannot find a .europe.mbd for ro map.
Image
Ex Promods Mapper :don-t_mention:
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7584
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Editing a Map Mod!

Post by BenganJ » August 20th, 2020, 2:35 am

@Starfruit

There's no special europe.mbd for RoEx, use the one coming with the game!
Question is, aren't you already using that as you are running the europe map!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » August 20th, 2020, 2:35 am

I dont pack the mdb file in the map you should insert it yourself.
User avatar
Starfruit
Posts: 24
Joined: August 16th, 2020, 4:01 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by Starfruit » August 20th, 2020, 2:40 am

This is what i get when I open map/europe mbd
Image
Ex Promods Mapper :don-t_mention:
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7584
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Editing a Map Mod!

Post by BenganJ » August 20th, 2020, 2:41 am

And a couple of hits on the A key doesn't change that?
BTW, you don't show the status row at the bottom, so
I can't see any coordinates either!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
Post Reply