Editing a Map Mod!

abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 12:06 pm

Hi
my game in version 1.35,and i edit yksrsk and add iran road to turkey in yksrsk ver 192 and use models yksrsk , roextend and promods 2.41
and now i updated promods to ver 2.42 , my edited map not working on this version but i use the orginal yksrsk is working
now i want updated edited map to work with promods 2.42 and play this version,I don't want to start building from zero and I just want to be able to update it
plase help me
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 12:09 pm

1.35 and Promods 2.42 or YKSRSK 192 are old news, i cant help you because those are old versions.
Use the present version and add just your sectors.
When you want to add a city or a part of the map, dont save the entire europe map.
abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 12:21 pm

i not updated version because i add edited sector to yksrsk map
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 12:39 pm

yes, but add just those sectors to the new YKSRSK
abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 12:59 pm

Of course, I only added the sectors that I created myself because I used the 2.41promods models, so that version works fine, and I've been playing for 3 months, and now I want to update to the new version or to the 2.42 promods , because i use the poland rebuilding , poland rebuilding work with version 2.42 promods
i play game with the great stepp map, rusmap , promods , roextend , yksrsk , project balkan , road to aral , swedish island , russia open space
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7584
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Editing a Map Mod!

Post by BenganJ » May 3rd, 2020, 1:02 pm

@abolfazl

Then at least go to 1.36 and Promods 2.43, also working with the latest Poland Rebuilding and ALL the other maps!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 1:29 pm

abolfazl wrote:
May 3rd, 2020, 12:59 pm
Of course, I only added the sectors that I created myself because I used the 2.41promods models, so that version works fine, and I've been playing for 3 months, and now I want to update to the new version or to the 2.42 promods , because i use the poland rebuilding , poland rebuilding work with version 2.42 promods
i play game with the great stepp map, rusmap , promods , roextend , yksrsk , project balkan , road to aral , swedish island , russia open space
so let me understand: you edited this sectors using Promods, Yksrsk and ROEX in the same time?
abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 1:33 pm

yes i editet yksrsk version 192 with models of promods 2.41,and next addet sector's to yksrsk map
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4061
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Editing a Map Mod!

Post by Arayas » May 3rd, 2020, 1:45 pm

Too bad for you. I dont use Promods 2.41 and i dont have the models from that version.
Second, when you make an add-on, you make that add-on to ONE map, not a soup of multiple maps.
I will try to see if i can open your sectors.
abolfazl
Posts: 6
Joined: May 3rd, 2020, 11:47 am

Re: Editing a Map Mod!

Post by abolfazl » May 3rd, 2020, 2:32 pm

If I delete the models and only the road remains, may I be able to use the 2.42 Promed models? Or may I not use promods models and use only your models?
Post Reply