Load Order - ETS Wombat's Combos

Locked
User avatar
Wombat Trucker
Posts: 256
Joined: December 15th, 2018, 3:46 pm
Location: Stockholm
Contact:

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by Wombat Trucker » September 2nd, 2020, 5:32 pm

Heres the perfectly absolutely 100% fully working Global map combo. It has no flaws!
I am also 25 YO.
Creator of something
Developer of nothing
Combining map mods for ETS2 since 1971
Wombat Trucker Youtube channel
World of Wombat Discord server
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4050
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by Arayas » September 2nd, 2020, 6:14 pm

On one leg.. yes. :i-m_so_happy:
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 4050
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by Arayas » September 2nd, 2020, 6:28 pm

WRONG LOAD ORDER
see the problem here
viewtopic.php?f=3&p=28380#p28371
and the solution here
viewtopic.php?f=3&p=28380#p28380
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7559
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by BenganJ » September 2nd, 2020, 6:33 pm

@Wombat Trucker

This is a quote of my direct comment on the video.
No Wombat, the anomaly with the line in EAA is NOT due to Promods!!!! It will happen on a SCS vanilla combo
including EAA too and is due to the in-built scaling the game engine will do in the UK region, both to the north
and to the west. EAA lies partly in that region and hence it will get a rescaling of parts of the map only!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Wombat Trucker
Posts: 256
Joined: December 15th, 2018, 3:46 pm
Location: Stockholm
Contact:

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by Wombat Trucker » September 2nd, 2020, 7:07 pm

And heres the updated Eurasia edition too. Hopefully the last in several hours. ;)
Creator of something
Developer of nothing
Combining map mods for ETS2 since 1971
Wombat Trucker Youtube channel
World of Wombat Discord server
GeoBoyMe
PPM
Posts: 4
Joined: August 10th, 2020, 7:58 pm

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by GeoBoyMe » September 2nd, 2020, 7:42 pm

Hello guys, my first post here, i just followed Wombat's latest combo (3) and i crash and fall through the map between Porkhov (RU) and Smolensk(RU) , any idea why?
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7559
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by BenganJ » September 2nd, 2020, 7:47 pm

@GeoBoyMe

Welcome! Have you followed the advice that Wombat gives you in EVERY video?
ONLY loading his mods and if that doesn't work, go to his Discord and post your
game log and they will help you there.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
GeoBoyMe
PPM
Posts: 4
Joined: August 10th, 2020, 7:58 pm

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by GeoBoyMe » September 2nd, 2020, 7:50 pm

I'm going the discord route right now, thanks!
User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 7559
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by BenganJ » September 2nd, 2020, 7:52 pm

Well, if you don't get help there, come back here, but then we also want the game log to be able to help!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
GeoBoyMe
PPM
Posts: 4
Joined: August 10th, 2020, 7:58 pm

Re: Load Order - ETS Wombat's Combos

Post by GeoBoyMe » September 2nd, 2020, 8:13 pm

I had rusmap 2.1.1, not 2.2.1, that was the culprit
Locked