Un mic căcat needucat

Locked
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 6924
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Un mic căcat needucat

Post by Arayas » December 1st, 2020, 1:54 am

Pun pariu că o să găsești pe unul să te informeze prompt despre postul ăsta.

Image

Faza 1
Mă iei la mișto căcat cu ochi? Ți-ai adus aminte că te-am învațat să belești ochii la DC-uri și nu la TC cum făceai tu în harta ta optimizată ca un cur de maimuță?
Unde începe și unde se termină bunul simț la un căcat ca tine?
Te dai mare expert în ETS dar lumea știe cât ești de prost? Să-ți explic, poate renunți la nesimțire, taci dracu din gură si pui mâna pe o carte de bune maniere și educație civică pentru că e clar că părinții tăi sunt depășiți de situație.

Ai stat 7 ore pe YouTube să ne arăți ce templaturi jmechere (da, cu J) faci tu ca după aia să văd că nici unul din ele nu a ajuns în hartă pentru că ești prea prost să le imporți cum trebuie?
Am pierdut o oră din viața mea să stau cu tine pe voce Discord să te învăț și ți-a intrat pe-o ureche și ți-a ieșit prin cur de prost ce ești. Ai băgat templaturile SCS-ului până la urmă făcând munca de două ori.
Dar, bineînțeles asta după ce mi-ai zis cu tupeu de cocalar... Arayas repară-le tu!.... Când ți-am zis să te plimbi cu cercul le-ai șters pe toate și le-ai băgat pe alea SCS.
În schimb, toate semnele din București ce direcționau spre Brașov-Ploiești aveau numele orașelor tăiate cu linie roșie cum le-a făcut SCSul. Nu te-ai gândit maimuțoiule că trebuie să le activezi când activezi ruta? Nu, ești prea deștept pentru mediul înconjurător. În capul tău, desigur.

Mi-ai trimis harta cu trotuarele și gardurile plutind în aer. Cum ai tupeul și nesimțirea să ridici capul vorbind la adresa mea când am muncit ore în șir să repar porcăriile pe care mi le-ai trimis? Ai reparat TU ceva după mine căcat cu ochi?
Lumea știe, mapperul curului, că ai pus același company prefab în același oraș sub două definiții de companie diferite? Și după aia îmi spui să repar eu companiile tale nefuncționale? Păi cum să funcționeze bă expertule? Știe jocul că ești tu prost și face o excepție pentru tine?

Faza 2
Ai scris tot ca un jmeker (da, cu j și k) ”no MoRe CitIeS We donT waNt to maKe tHe Map a ChristmaS tRee”, bineînțeles, un atac la mine, la faptul că ți-am spus că ce vrei tu să faci în hartă punând 5 orașe între București și Brașov e amuzant pentru o hartă de 1/19.
Îmi aduc aminte că ți-am spus ”pune-le, oricum ți le șterg” și te-ai ofticat de erai căcat la cur de oftică. De aia mă ataci acum, că n-am pus botul la prostiile și inepțiile tale de mapper de doi bani. Ți-ai dat seama cam care e nivelul tău față de niște oameni ca mine sau Alexandru și faci ce face orice javră: mușcă pe la spate.

Faza 3
Ți-ai scris pe Discord ”ce face invidia din unii oameni....” Ce invidie căcatule? Că te-a fraierit Promods sa te duci sa le faci curat prin casă? Ți s-a părut vreodată că n-aș putea dormi noaptea de grijă că nu m-a luat promodsu?
Ai crezut vreodată în viața aia ta mică de sărăcan prost că aș fi acceptat să mă duc să-mi spună Promodsu ce am de făcut? Ce dracu aș putea eu invidia la tine? Că n-are tactu 40 de lei să-ți cumpere DLC-urile originale și faci hărți pe jocuri crăcuite?

Faza 4
Ți-aduci aminte căcat cu ochi când s-a făcut update la 1,39 cum smiorcăiai că nu poți să faci hărți că n-au ”lansat” aia noua versiune de joc furat. Că tactu ți-a dat 20 de lei să-ți iei jocul de bază și atât. Cat de nesimțit să fii trei zile mai târziu pe forumul ăsta să lupți tocmai TU contra pirateriei? Bă! Câtă nesimțire e necesară?
După aia mai ai și tupeul să spui că sunt eu mincinos! Băi căcat cu ochi, vrei să iau din back-upul ZILNIC AL forumului TOATE mesajele private pe care mi le-ai trimis și să le fac publice? Să vadă lumea cu cine stă de vorbă, mapperu lu Pește?
Crezi că ce ai șters tu e bun șters? Vrei să-ți fac o surpriză căcatule?

Faza 5
Ai intrat la Suceava pe stream și ai început să te lauzi că ce cut-planuri știi tu să pui și că ”Arayas nici nu le folosește”. Ai avut Roexu în editor nesimțitule, te-ai uitat vreodată la Kiev ca să inveți și tu ceva? Nu, ești ocupat să dai cu căcat.

Cum ai intrat în Roextended?
Ai intrat cu forța căcatule! Ai făcut căcatul tău de hartă de doi bani imitându-i pe alții cu drumuri de pădure și transfăgărășane de căcat FOLOSIND ASSETURILE DIN ROEX. Când ai văzut că te-am avertizat că eu NU îți dau permisiunea să le folosești ai făcut pe ofensatu și ai zis că ”merge” să fii în Roextended.
Ca să nu stergi porcăriile tale pe care oricum le-am șters eu. ”Păi eu am muncit degeaba?” îmi spuneai mie de parcă eu trebuia să-ți dau acceptul din respect pentru munca ta de doi bani pentru care nu aveai permisiune.

Ce ai făcut vreodată în ETS?
Nimic. Ne-ai imitat pe mine și pe Alexandru, chair făcând tutoriale de ETS, tu care ești pămînt de flori în editor, și ai făcut un rahat de hartă cu alți doi tipi, ”mare echipă”! Ți-aduci aminte papagalule că ăia au publicat harta pe numele lor și tu ai rămas ca maimuța care se uită în vitrină la cofetărie?
Sau că ați făcut în harta aia 3 drumuri dar ați publicat harta cu toate sectoarele din Europa?

Știu că e tardiv, dar cine crezi că mai continua cu un specimen ca tine retardatule? Îmi spui mie să ne apucăm de toată Romania 1/1 de parcă eu altă treabă n-am. Te roade faptul că există Roex sau Alexandru Map și tu nu ești vreo celebritate să te știe lumea pentru proiectul tău.
Ce proiect să ai când ți-a luat 4 luni să faci un drum de la A la B și ăla praf?

Te-am evitat civilizat pe Discordul lui Wombat, că am văzut că ai nesimțirea să te bagi în seamă, dar tu continui să arunci pastile. Crezi că mă împiedic de un limbric ca tine căcatule?

Nu te mai lăuda la cine nu știe că ești Senior Editor (MEGA-LOL) of Roextended Map, că lumea știe cine ce e și iar te faci de căcat.

Te-am făcut eu cunoscut dar nici o grijă, tot eu te fac să dispari.

Image
ImageImage Image
support@roextended.ro
www.roextended.ro
Locked