Văzute pe Iutube (parodie)

Post Reply
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 7129
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am
Location: Romania
Contact:

Văzute pe Iutube (parodie)

Post by Arayas » October 31st, 2022, 4:09 pm

Stai să vezi o chestie... :big_boss:

E un yutubăr, parcă SlatinaRO îl cheamă, caută pe gugle, e tobă de ets, știi ce zic?
Face și skinuri pentru camioanele SCS, modate sau demodate, nu mai știu, și la ceva remorci din kazahstan care cară lapte, bă ești nebun?, scrie netflix pe ele, caută pe gugle.
Are pe Origin un pack, cred că ”Basarabia pe lîngă drum” se numește, știi ce zic? plin de skinuri de le înlocuiesc pe alea ale scs-ului care nu există.

In plus, a făcut și orașul Botoșani în Alexandru Map cred, nu mai știu, caută pe gugle. Cică harta mai are cîte ceva pe ici pe colo, irelevant, acum important e ca ai Bistrița, bă ești nebun?

O să facă curînd și un give-away unde dă degeaba două conturi premium la o hartă, nu mai știu care, caută pe gugle, știi ce zic?
dar trebuie să iei varianta free, bă ești nebun?, și trebuie să-ți faci poze în Fălticeni cu mașina poliției cred.
Ale mai color poze cîștigă un cont premium la harta aia care nu știu ce versiune e, 3.2, 3.8, dracu știe, caută pe gugle știi ce zic? că sunt multe versiuni...
aia gratuită, una cu bani și una premium care vine singură în mail. Aia cu bani costă în jur de circa, pentru Premium trebuie să ai Promods cred, ceas cu limbi și peste 18 ani...
Cred că RusMods îi zice, că și aia am auzit că sunt multe rusmoduri, e plin internetul de ele, ești nebun? Lucrează Sergheievici ăla ca nebunu, știi ce zic?
Aia merge și cu și fără conexiuni de drum, că alea sunt opționale oricum. Cică zice unii că ar fi conflict de țară în Biela-rus unde dispar vreo tonă de companii și nu găsești curse...da io nu cred că BrasovRO spune că merge și el știe.

El a activat și pe Gipiesa aia Ioana sau Tanța, sau cum o cheamă pe ea și a arătat la toată lumea că merge canci, chit că el nici nu are activat fișierul ăla de media care cică e locul unde stă ioana aia cu mă-sa și cu neamu ei.

Și cînd iei mapa dai click pe ea în ordine 4,3,6,9,2 după care în managerul de moduri ai de sus în jos sau în dreapta, nu mai rețin, numerele 4,7,1,2,9,3 și gata.

Deci, știi ce zic?, vrei informații despre ETS du-te pe canalu lui GalațiRO că face streamuri cu ets din 1914 și e wikipedia în materie de Bus Simulator.
Afli tot ce vrei. Îți pune linc de moduri de unde le ia el, originale mâncați-aș, furate proaspăt de la ăia care le fac ei cu mama lor de prăpădiți, ce atâta figuri, să-i fiutem cu ea sculată și un pic îndoită nu?
Promods? No problem, o sa afli cum a construit el orasul lui natal, Caransebeș parcă, în mapa aia....Swedish Islands cred...
Road to Asia? No problem! Dar știai că el a făcut orașul lui natal într-o hartă, Caucaz add-on parcă, diatmai orașul, Vaslui parcă se numea.
Da, harta aia care e free, cu bani sau premium. Versiunea 3 și ceva. Cred că versiunea Pi=3.14, știi ce zic?
Deci, v-am pupat, luați harta aia, versiunea Free nu prostiile alelalte, și vizitați orașul Călărași făcut de yutuberul nostru AradRO. Dați laic, șer și supscraib, nu fiți șaormari, știi ce zic?
Baftă! (că aveți nevoie!)


Nici o pisică nu a fost rănită în procesul de scriere al acestui articol.
ImageImage Image
support@roextended.ro
www.roextended.ro
User avatar
f*red
PPM
Posts: 40
Joined: May 19th, 2020, 10:28 pm
Location: RO

Re: Văzute pe Iutube (parodie)

Post by f*red » November 1st, 2022, 2:50 pm

Ej nebun??? M-am kkt pe mine de ras... In fine, puștiul e ca ciuma, dar tot lui i se pare ca isi ia bully :))))


Probabil a fost ranita doar pisica ma-si, cand l-a ejectat!
Post Reply