Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

User avatar
BenganJ
Moderator
Posts: 6221
Joined: December 15th, 2018, 11:54 am
Location: Gothenburg, Sweden

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by BenganJ » November 16th, 2019, 1:57 pm

@tacsi68

Acest lucru a fost raportat mai devreme și Arayas a spus că nu poate rezolva asta. Poate că va răspunde singur el mai târziu.

This has been reported earlier and Arayas has said that he can't fix that. Maybe he can answer here himself later.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4790@
Memory: 16GB
Graphics: ASUS GeForce GTX1660Ti
Image
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 3295
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by Arayas » November 16th, 2019, 3:30 pm

Nu am nici un traffic pack, poate te referi la traffic mod, ceea ce e altceva.
In versiunea finala pentru 1.36 voi inlatura toate masinile romanesti pentru ca vor fi in DLC. Acum probabil e un conflict cu Jazzy mods sau vanilla.
Editor of Romania Extended Map
support@roextended.ro
www.roextended.ro
User avatar
tacsi68
PPM
Posts: 9
Joined: November 12th, 2019, 7:27 pm

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by tacsi68 » November 16th, 2019, 6:33 pm

Arayas wrote:
November 16th, 2019, 3:30 pm
Nu am nici un traffic pack, poate te referi la traffic mod, ceea ce e altceva.
In versiunea finala pentru 1.36 voi inlatura toate masinile romanesti pentru ca vor fi in DLC. Acum probabil e un conflict cu Jazzy mods sau vanilla.
Scuze pentru ca am confundat numele(stiu ca nu e la fel).Deci am folosit numai traffic modul tau si chiar am vrut sa propun(daca nu te superi) sa schimbi modelul de autobuze RomanDiesel si taxiurile Logan break(galbene),pentru ca nu arata bine.Pacat sa strici o harta frumoasa cu niste AI-uri groaznice.


@BenganJ
Nu am vazut raportat aici in topic problema si de accea am sesizat.Multumesc pentru intelegere.
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 3295
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by Arayas » November 16th, 2019, 7:04 pm

Asa cum am spus, toate vor disparea.
Editor of Romania Extended Map
support@roextended.ro
www.roextended.ro
Stefan Team
Posts: 1
Joined: March 16th, 2020, 3:37 pm

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by Stefan Team » March 16th, 2020, 3:42 pm

Salut Arayas, am o problema legata de crearea oraselor pe harta pentru mod-ul meu ro-rebuild.
Fac definitiile exact cum arata toate tutorialele, insa, toate orasele noi create apar fara majuscule (doar litere mici).
Ai idee cum pot rezolva?
Multumesc
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 3295
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by Arayas » March 16th, 2020, 4:44 pm

fa un mic zip dintr-o definitie de oras care iti face probleme si ataseaza-l aici. (attachments)
Editor of Romania Extended Map
support@roextended.ro
www.roextended.ro
User avatar
tacsi68
PPM
Posts: 9
Joined: November 12th, 2019, 7:27 pm

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by tacsi68 » March 19th, 2020, 9:14 pm

In Cluj Napoca la intrare in depozitul Sporklift am observat ca indicatorul este gresit montat.
Trebuia un Stop la iesire si restul pe partea cealalta a drumului,la intrare in depozit/firma.
Iata coordinatele : 51217.1;10.4843;18356;-1.48993;-0.605193
z1m604
Posts: 11
Joined: April 21st, 2020, 10:35 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by z1m604 » April 21st, 2020, 10:39 am

salutare, chiar mi-as dori sa incerc harta, mai ales la romania, am si promods, 2.45 dar cu dlc 2.2 nu sunt sanse sa o incerc, le-am pus in ordine dar poate e ceva ce imi trebuie si eu nu am ? cum as putea sa incerc harta pe 2.2 inainte sa cumpar 2.5 ?
User avatar
Arayas
Site Admin
Posts: 3295
Joined: December 15th, 2018, 3:25 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by Arayas » April 21st, 2020, 11:30 am

Nu am nici un Arayas Traffic pack si de la 1.35 si versiunea Roex 2.3 a trecut mult timp. La vremea respectiva functiona, acum nu stiu.
De ce nu folosesti 2.2DLC, e gratis si e pe 1.36?
Editor of Romania Extended Map
support@roextended.ro
www.roextended.ro
z1m604
Posts: 11
Joined: April 21st, 2020, 10:35 am

Re: Ai probleme in ETS? Spune-le aici!

Post by z1m604 » April 21st, 2020, 11:41 am

Arayas wrote:
April 21st, 2020, 11:30 am
Nu am nici un Arayas Traffic pack si de la 1.35 si versiunea Roex 2.3 a trecut mult timp. La vremea respectiva functiona, acum nu stiu.
De ce nu folosesti 2.2DLC, e gratis si e pe 1.36?
salut, ma gandesc ca in a doua jumatate de mesaj pe mine m-ai intrebat.
am descarcat 2.2, am cautat ordinea in care trebuie puse, insa, nu se incarca sta asa si ma uit la el,cu tot cu promods 2.45. Am mai citit pe forum ca ar trebui sa fac downgrade la 1.35 da din ce am citit merge 2.2 dlc pe 1.36 ets, si cu promods 2.45.

L.E. - pana la urma s-a incarcat, m-am uitat pe harta si ...nu prea sunt tarile si orasele unde ar trebui pe harta, e cam deplasata harta cu drumurile la dreapta fata de background
Post Reply