Pentru ca nu toata lumea are timp sa gasesca si se descarce update-uri, harti, fisiere de conexiune, linkuri gratuite, linkuri platite...am pornit incepand cu versiunea 1.8 un program numit Permanent Premium Member (PPU). 

Cine este inclus:

-Orice user care are minim o donatie de 5 euro, intr-o singura plata, (butonul de donatii este pe prima pagina) 

-Orice user care alege sa plateasca minimum 5 euro pentru un premium link

Care sunt beneficiile:

- o sa primesti pe mail tot ce iti trebuie ca sa folosesti Roextended map Premium oricand, in orice versiune viitoare, cu toate fisierele aditionale necesare. Nu mai trebuie sa accesezi linkurile platite niciodata, nu mai trebuie nici macar sa vizitezi acest site. Vei primi in email linkurile necesare la fiecare noua versiune. Noutati, ce se lucreaza, modificari si toate informatiile le vei primi pe mail (nu foarte des, nu vrem sa facem spam).

Din momentul in care am receptionat donatia adresa ta de mail intra direct in baza de date PPM. Nu mai trebuie sa faci nimic. E usor pentru tine, e usor pentru noi.

Nu ai acces la PayPal dar totusi vrei sa ai Premium version? Scrie-ne la support@roextended.ro si vom gasi o solutie.


De ce facem asta?

Pentru ca PayPal are comision fix si incaseaza mai mult de jumatate din acel euro pe care voi il platiti ca sa ne sustineti. In acest fel suportul vostru o sa ajunga la noi intr-o mai mare masura. Si va multumim pentru asta.

INFO:

Vei primi in maximum 24 de ore un mail care va confirma statutul tau de PPM.

Verifica setarile si fisierul de SPAM inainte de ne contacta. Daca nu ai primit mailul scrie-ne la adresa support@roextended.ro